Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-16:00

Søndag

11:00-16:00

Åbningstider

Kontakt os

Something Italian

Pastaretter som Mamma lavede dem og sprøde pizzaer, der smager af Italien og god kvalitet… Something Italien er en sand lille perle for dig, der sætter pris på lækre råvarer og italiensk mad lavet med hjertet.

Hos Something Italien er der ternet dug på bordene, og det indbydende menukort emmer af italiensk kærlighed og passion. Glæd dig til ægte italiensk pizza, et spændende udvalg af lækre paninier og pastaretter lavet med frisk pasta.

Tilbud fra Something Italian

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:


Andre spisesteder i Ishøj By Center

Queens Bagel 'n' Salads - Ishøj By Center

Queens Bagel 'n' Salads

Hvis du synes, det lyder lækkert med kæmpe bland-selv-salatbar og Happy Hour hver dag kl. 19.30-20.00 for at undgå madspild, så glæd dig til et besøg hos Queens Bagel 'n' Salads i Ishøj By Center.

Ishøj Shawarma House - Ishøj By Center

Ishøj Shawarma House

Ishøj Shawarma House byder dig velkommen og glæder sig til at servere god, lækker mad til dig og vennerne eller hele den glade familie.

Café A - Ishøj By Center

Café A

Café A er et hyggeligt og afslappet kaffe- og spisested. Vi tilbyder kvalitetsfuld mad til priser, hvor alle kan følge med. Vores menukort indeholder lækre retter til både brunch, frokost og aftensmad med et bredt udvalg for enhver smag.

Kentucky Fried Chicken - Ishøj By Center

Kentucky Fried Chicken

Kentucky Fried Chicken er, siden Harland Sanders først begyndte at lave måltider kunderne kunne tage hjem, blevet en af verdens mest populære restaurantkæder. Succesen bygges på retter der smager, så du får lyst til at slikke fingrene når tallerkenen er tømt. Nyd et godt måltid hos KFC i Ishøj By Center.