Om Ishøj By Center

Om Ishøj By Center

Danmarks mest velbesøgte bymidte.

 

Hver dag passerer 20.000 mennesker igennem Ishøj By Center. Det vil sige 6,5 mill. mennesker om året. Dette gør Ishøj By Center til den mest besøgte bymidte i Danmark.

 

Ishøj By Center åbnede i 1977 og har siden været det naturlige centrum for en væsentlig del af jer, der bruger os, praktiske hverdag. Det daglige indkøb, turen med toget, besøget hos tandlægen, på biblioteket eller mødet med kommunen. Kort sagt – enten det gælder indkøb, kultur eller offentlig service, er stedet Ishøj By Center.

 

I 2004 undergik Ishøj By Center en gennemgribende modernisering og udvidelse således, at vi sikrede, at detailhandelen og vores besøgende  kan befinde sig godt i Ishøj By Center langt ind i fremtiden. For Ishøj By Center er Ishøjs bymidte, hvor man på én gang vil kunne opleve arkitektonisk kvalitet i særklasse, specialbutikker med et stort og varieret vareudvalg, alle de kommunale faciliteter, der findes i en by og masser af lys og luft.

 

I forbindelse med moderniseringen blev Ishøj By center sammenbygget med Ishøj Station, og der blev således skabt en hel unik tilgængelighed til Centret. 

 

At være et indkøbscenter og samtidig en bymidte er usædvanligt og har mange fordele, som vi håber vores besøgende er glade for. 

 

Ishøj By Center er ISO 14001 certificeret. Det betyder, at vi arbejder seriøst med miljøbesparende tiltag efter internationale standarder. Vores primære indsatsområder er energi, affald, vand, transport, indkøb og byggeri. 

 

Velkommen i Ishøj By Center.