Ombygning af Ishøj Østergade

Har du været forbi og se den smukke make-over af Ishøj Østergade? 

Vi er i fuld sving med at renovere Ishøj Østergade, og du kan allerede nu få et godt indtryk af, hvordan det endelige resultat bliver. 

Gaden er istandsat med rolige farver og et smukt lys, der alt sammen giver området et imødekommende og moderne udtryk. Store foto-dekorationer med ”lokale highlights” fungerer i samspil med birketræslameller og malede vægflader i blå og grøn som stilfuld udsmykning og viser samtidigt nogle af de installationer og monumenter, vi som by kan være stolte af.

Indgangspartierne til andelsboligerne får et æstetisk løft, og infovægge samt ny belysning gør hele miljøet omkring indgange/udgange mere indbydende og lækkert. 

Indgangspartiet til Kulturium Ishøj Biograf og Musikteater bliver moderniseret med lydisoleret glas, trekantede glaspartier og ny gulvbelægning, der illuderer ”rød løber”.

Vi glæder os til at kunne præsentere en helt ny Ishøj Østergade for dig. 


Tjek også disse nyheder

Støt ofrene i Ukraine sammen med Røde Kors

Vil du være med til at støtte?

Vær med til at større ofrene i Ukraine sammen med Røde Kors og Danske Shoppingcentre.

Ny sushi-restaurant i Ishøj By Center

Ny sushi-restaurant

Musashi Sushi er åbnet i Ishøj By Center. Oplev det spændende udvalg af japanske specialiteter, bestil take-away eller nyd sushi ad libitum i restauranten.

Babylounge i Ishøj By Center

Babylounge

I den hyggelige babylounge kan du og din baby få en lille shoppepause. Her har du mulighed for at amme, pusle eller varme en flaske.

Gavekort til Ishøj By Center

Gavekort

Køb et gavekort til Ishøj By Center - gaven der aldrig skal byttes...

Se flere nyheder her