Du skal selvfølgelig have de bedste rammer, når du besøger i Ishøj By Center.

Uanset om du har behov for  at oplade din mobil, sende en pakke eller pusle din baby, så har vi sørget for dig. Se en liste over alle vores faciliteter nedenfor.

 

Babylounge

I babyloungen lige over for Ishøj Apotek kan du og din baby på en pause i rolige og hyggelige omgivelser. Her kan du varme en flaske, amme og pusle i fred og ro, og større søskende kan lege, så hele familien kan få ”tanket op”, inden shoppeturen kan fortsætte.

Åbningstider i Babylounge

Alle hverdage 10.15-19.00

Lørdag og søndag 10.15-16.00

Helligdage lukket

Pakkeshops

Skal du sende eller afhente en pakke?

Du finder GLS Pakkeshop hos Bog & Idé/Legekæden.

Oplad din mobil

Du har mulighed for at oplade din mobil ved bænkene på Store Torv i Ishøj By Center. 

Toiletter

Glæd dig til en helt ny toiletoplevelse i Ishøj By Center.

Vores toiletter er blevet totalrenoveret, og det betyder, at du nu kan besøge et flot og moderne unisex toilet, når du er i Ishøj By Center. Vi har også åbnet et helt nyt familietoilet med gode puslefaciliteter.

Vi håber, at alle vil være med til at passe godt på dem.

Ishøj Kulturium Musikteater

I Ishøj Kulturium Musikteater kan du opleve en bred vifte af kulturoplevelser – lige fra små intimkoncerter og store koncerter til teaterforestillinger eller events for børn.

I Musikteatrets foyer kan du løbende opleve forskellige kunstudstillinger, ligesom du selv har mulighed for at udstille din kunst. Læs mere om dette på Musikteatrets hjemmeside. Her kan du også se det aktuelle eventprogram. God fornøjelse.

Ishøj Kulturium Biograf

Findes der noget bedre end at læne sig tilbage i mørket med en slikpose og udsigten til en god film?

Kulturium Biograf er en hyggelig biograf med super god stemning og et smilende og dedikeret personale. Biografen er en premierebiograf, men har ligeledes et stærkt repertoire af Artfilm, så også de smalle kvalitetsfilm får plads på lærredet.

Biografen har også BabyBio den anden tirsdag i hver måned kl. 11, hvor der er plads til både forældre og babyer. Endelig tilbyder biografen en række spændende events og særarrangementer - f.eks. opera med spisning, musikfilm med foredrag m.m. Hold øje med biografens hjemmeside for gode oplevelser og mere information.

Ishøj Kulturium Bibliotek

Ishøj Kulturium Bibliotek i Ishøj By Center et rart og æstetisk opholdssted med udsigt og udgang til Ishøj Byhave.

Biblioteket tilbyder gratis adgang til internettet i hele åbningstiden. Du kan logge på det trådløse net med din bærbarcomputer, tablet og smartphone. Du kan læse dagens aviser, og vi abonnerer på flere internationale nyhedsmagasiner som kan læses online.

På biblioteket kan du desuden gå på opdagelse i en stor samling af bøger, film, spil og musik for både børn og voksne. Der er altid faguddannet personale til stede til at vejlede dig, hvis du har behov for det.

Ishøj svømmehal

Glæd dig til et besøg i Ishøj Svømmehal, hvor du har mange muligheder for enten at boltre dig i vandet, motionssvømme eller pleje dig selv.

I Ishøj Svømmehal finder du 50 m bassin, 34 grader terapibassin, 45 grader dampbad, infrarød sauna, soppebassin, sauna og en skøn solterrasse med bordtennisbord og loungemøbler.

Ishøj Svømmehal afholder løbende events, og du har også mulighed for at holde fødselsdag i det våde element. Rigtig god fornøjelse

Hæveautomater

Du finder hæveautomater to steder i Ishøj By Center. 

Nordea hæveautomat

Ishøj Østergade 41

 

Danske Bank hæveautomat

Ishøj Østergade 6

Her kan du også hæve Euro og indsætte penge.


Tjek også disse nyheder

Ny italiensk restaurant i Ishøj By Center

Vild med italiensk?

Er du forelsket i det italienske køkken og mad lavet med hjertet og super lækre råvarer, så er et besøg på nyåbnede Something Italian et must.

Ombygning i Ishøj Østergade

Make-over i Ishøj Østergade

Kig forbi og se den flotte ombygning, som lige nu foregår i Ishøj Østergade.

Babylounge i Ishøj By Center

Babylounge

I den hyggelige babylounge kan du og din baby få en lille shoppepause. Her har du mulighed for at amme, pusle eller varme en flaske.

Gavekort til Ishøj By Center

Gavekort

Køb et gavekort til Ishøj By Center - gaven der aldrig skal byttes...

Se alle nyheder her