Åbningstider denne uge

Mandag

11:00-21:00

Tirsdag

11:00-21:00

Onsdag

11:00-21:00

Torsdag

11:00-21:00

Fredag

11:00-21:00

Lørdag

11:00-21:00

Søndag

11:00-21:00

Åbningstider

Kontakt os

Ishøj Shawarma House

Forestil dig en lun og hjemmelavet shawarma, fyldt med lækkerier og kød i allerbedste kvalitet, som er marineret i eksotiske krydderier… Sådan får du den hos Ishøj Shawarma House. Helt original og ganske formidabel.

Du finder selvfølgelig også mange andre velsmagende ’originaler’ på menukortet. Fx en helt uimodståelige cheeseburger eller spændende falafel-ret med hummus og salat. Et skønt spisested for hele familien.

Tilbud fra Ishøj Shawarma House

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:


Andre spisesteder i Ishøj By Center

Café A - Ishøj By Center

Café A

Café A er et hyggeligt og afslappet kaffe- og spisested. Vi tilbyder kvalitetsfuld mad til priser, hvor alle kan følge med. Vores menukort indeholder lækre retter til både brunch, frokost og aftensmad med et bredt udvalg for enhver smag.

Something Italian - Ishøj By Center

Something Italian

Vi serverer lækre pizzaer og sandwiches. Find Something Italian ved siden af Brdr. Simonsen Menswear.

Kentucky Fried Chicken - Ishøj By Center

Kentucky Fried Chicken

Kentucky Fried Chicken er, siden Harland Sanders først begyndte at lave måltider kunderne kunne tage hjem, blevet en af verdens mest populære restaurantkæder. Succesen bygges på retter der smager, så du får lyst til at slikke fingrene når tallerkenen er tømt. Nyd et godt måltid hos KFC i Ishøj By Center.

Queens Bagel 'n' Salads - Ishøj By Center

Queens Bagel 'n' Salads

Hvis du synes, det lyder lækkert med kæmpe bland-selv-salatbar og Happy Hour hver dag kl. 19.30-20.00 for at undgå madspild, så glæd dig til et besøg hos Queens Bagel 'n' Salads i Ishøj By Center.