Åbningstider denne uge

Mandag

12:00-21:00

Tirsdag

12:00-21:00

Onsdag

12:00-21:00

Torsdag

12:00-21:00

Fredag

12:00-21:00

Lørdag

12:00-21:00

Søndag

12:00-21:00

Åbningstider

Musashi Sushi

Hos Musashi Sushi kan du nyde det japanske køkken i stilfulde omgivelser. Restauranten har netop fået en make-over, og de mange fristende menuer er smukke og velsmagende.

Musashi Sushi tilbyder et smukt og farverigt udvalg af japanske og asiatiske retter, og med det nye koncept: Sushi Ad Libitum har du også mulighed for at få stillet den helt store sushi-sult og spise alt det, du kan, til en fast pris. Det gælder både sushi, wok og sticks.

Glæd dig til at nyde en god middag hos Musashi Sushi.

Tilbud fra Musashi Sushi

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:


Andre spisesteder i Ishøj By Center

Café A - Ishøj By Center

Café A

Café A er et hyggeligt og afslappet kaffe- og spisested. Vi tilbyder kvalitetsfuld mad til priser, hvor alle kan følge med. Vores menukort indeholder lækre retter til både brunch, frokost og aftensmad med et bredt udvalg for enhver smag.

Ishøj Shawarma House - Ishøj By Center

Ishøj Shawarma House

Ishøj Shawarma House byder dig velkommen og glæder sig til at servere god, lækker mad til dig og vennerne eller hele den glade familie.

Kentucky Fried Chicken - Ishøj By Center

Kentucky Fried Chicken

Kentucky Fried Chicken er, siden Harland Sanders først begyndte at lave måltider kunderne kunne tage hjem, blevet en af verdens mest populære restaurantkæder. Succesen bygges på retter der smager, så du får lyst til at slikke fingrene når tallerkenen er tømt. Nyd et godt måltid hos KFC i Ishøj By Center.

Gordons Pub - Ishøj By Center

Gordons Pub

Få en forfriskning i hyggeligt selskab på Gordons Pub i Ishøj By Center. Vi frister hver dag med et godt tilbud, og her er humøret altid højt.