Bøger og Legetøj

Bøger og legetøj

Bestsellers, børnebøger, krimier, knaldromaner, kogebøger, biografier og poesi. Bog & idé frister med læsestof i alle afskygninger og har et bredt udvalg af klassikere og nye udgivelser på hylderne. Her er også masser af kontorartikler og papirvarer, og det venlige og vidende personale står altid klar med vejledning og inspiration. Legekæden og Bog & idé byder familiens mindste indenfor til en verden fuld af leg, kreativitet og eventyr.

Bøger til børn og voksne

På jagt efter en god bog til højtlæsning? Eller til hængekøjen? Bog & idé i Ishøj By Center er et mekka for læseheste i alle aldre og har både klassikere og tidens store forfattere som Sara Blædel, Jussi Adler-Olsen og Maria Helleberg på hylderne. Her finder du krimier, kærlighedsromaner, kogebøger mm. fra både udenlandske og danske forfattere, og er du i tvivl om, hvad du skal vælge, så spørg endelig det venlige personale, der altid står klar med råd og vejledning.

Legetøj, skoletasker og kreativ udfoldelse

Skal vi lege? Hos Legekæden i Ishøj By Center kan du finde en hel verden af sjov, kreativ og underholdende børneleg. Uanset om I skal finde nye og udfordrende brætspil til familiesøndage, babydukker eller Batman i miniudgave, så er her alt til alverdens hyggestunder. Hos Legekæden i Ishøj By Center finder du alle børnenes yndlingslegetøjsmærker såsom Lego, Brio, My little Pony, Hama, Marvel, Schleich og Disney. Butikken har desuden et stort udvalg af penalhuse, skriveredskaber, skoletasker samt alt andet til en god skolestart.


Måske du også kunne være interesseret i

Til børn i Ishøj By Center

Børn

Om det er moderigtigt tøj eller sjovt legetøj, så finder du alt til børn her.

Bolig i Ishøj By Center

Bolig

Er du på udkig efter nyt isenkram til boligen eller møbler til din indretning, så tjek vores boligbutikker ud.

Elektronik og telefoni i Ishøj By Center

Elektronik & Telefoni

Internet, tv-pakke, mobilreparation og telefoni - vi klarer det hele!

Sport og fritid i Ishøj By Center

Sport & Fritid

Find det rette udstyr til din sport eller hobby lige her.