Herretøj

Herretøj

Trænger herregarderoben til en opgradering, har du masser af muligheder for at finde nye favoritter hos herretøjsbutikkerne i Ishøj By Center. Her finder du alt fra jakkesæt og skjorter til en stilfuld dag på kontoret til sportswear, jeans og træningstøj til de mere casual dage. Servicen er i top, og du finder et stort udvalg af både mærketøj og styles i et mere prisvenligt leje.  

Velkendte og nye brands

Her kan du købe herretøj som for eksempel stilrene jakkesæt, skjorter, habitjakker, habitbukser, blazers, slips og butterflies. Butikken har også mere afslappede styles på hylderne som for eksempel fede jeans, hoodies, sweatshirts og t-shirts med print. 

Nye tendenser til gode priser

Det behøver ikke koste en formue at se moderigtig og velklædt ud! I herretøjsbutikkerne i Ishøj By Center kan du altid få fingre de seneste trends og tendenser en overkommelig pris. I den inspirerende herreafdeling hos H&M er udvalget af skjorter, bukser, jeans, t-shirts, overtøj, sweatshirts stort og fristende – og uanset om du er på jagt efter klassisk work wear eller et mere casual look til din hverdag, så kan du helt sikkert finde noget lækket.

Performance pants, basics og billige priser

Kombinationen af super fede styles og super fede priser er også eklatant hos Brdr. Simonsen Menswear i Ishøj By Center. Her finder du moderne herretøj til Danmarks laveste priser fra en lang række kendte danske brands samt fra kædens eget private label Vintage Polo Club (VPC). Kig forbi og find fede performance pants i mange flotte farver, hoodies i et hav af farver, basic t-shirts og stretch jeans, overtøj, strik og chinos – alt sammen til lave priser. Hos Brdr. Simonsen Menswear kan du også få tanket op på undertrøjer, boxershorts og strømper – selvfølgelig også til billige penge.

Sporty look, træningstøj og aktiv livsstil

Er du vild med en aktiv livsstil, outdoor adventures eller en sporty og casual garderobe, er Intersport i Ishøj By Center det helt rigtige sted at shoppe herremode for dig. Her finder du sweatpants, hoodies, zip-trøjer, sneakers, vandrestøvler, baselayer, vindjakker og sportstøj fra både danske og internationale sportsmærker som eksempelvis Adidas, Hummel, Nike, og McKinley, som alt sammen kombinerer funktionalitet med æstetik for at give dig den optimale oplevelse, når du udøver din sport, eller når du bare har brug for at have noget komfortabelt og smart tøj på til hverdag.


Måske du også kunne være interesseret i

Dametøj i Ishøj By Center

Dametøj

Find masser af damemode, accessories og sportstøj her.

Sport og fritid i Ishøj By Center

Sport & Fritid

Find det rette udstyr til din sport eller hobby lige her.

Til børn i Ishøj By Center

Børn

Om det er moderigtigt tøj eller sjovt legetøj, så finder du alt til børn her.

Bolig i Ishøj By Center

Bolig

Er du på udkig efter nyt isenkram til boligen eller møbler til din indretning, så tjek vores boligbutikker ud.