Sport og Fritid

Sport og fritid

I Ishøj By Center finder du et bredt udvalg i alt inden for sport og fritid. Er du på jagt efter nyt sportstøj eller sports gear, er det Intersport eller Bilka, du skal besøge. Savner du derimod underholdning eller kreativ udfoldelse til weekend- eller feriehygge så læg vejen forbi Bog & idé.

Sport, træning og løb

Hos Intersport i Ishøj By Center finder du sportstøj og sportsudstyr til mange forskellige sportsgrene som fodbold, håndbold, løb, gymnastik, badminton, bordtennis og svømning. Udvalget af sportstøj til herrer, damer og børn er stort, og du finder træningstøj, sneakers og sportsudstyr fra alle de store sportsmærker som Hummel, Adidas, Nike, Asics, H2O, New Balance, Puma, Reebok og Under Armour. I butikken kan du få råd og vejledning til køb af de rigtige løbesko, ligesom du finder masser af inspiration til en sund og aktiv livsstil.

Yogatøj, pilates og fitness

Intersport i Ishøj By Center har et spændende udvalg af sportstøj, tights, sports-bh’er, joggers, yoga-tøj og comfy styles til en sporty og aktiv hverdag. Her kan du vælge mellem mange forskellige farver og gode pasformer til super gode priser.

Kreativitet, brætspil og bøger

Findes der noget hyggeligere end en god bog, et spil Ludo eller lidt kreativ udfoldelse efter en hård arbejdsuge eller i en ferie? Hos Bog & idé i Ishøj By Center finder du et kæmpe udvalg af bøger til både børn, teens og voksne, smukke malebøger, sjove og underholdende brætspil, tuscher og farveblyanter, Diamond Art, Mandala, modellervoks og Hama perler. Kig forbi og slip fantasien løs!


Måske du også kunne være interesseret i

Til børn i Ishøj By Center

Børn

Om det er moderigtigt tøj eller sjovt legetøj, så finder du alt til børn her.

Bolig i Ishøj By Center

Bolig

Er du på udkig efter nyt isenkram til boligen eller møbler til din indretning, så tjek vores boligbutikker ud.

Dametøj i Ishøj By Center

Dametøj

Find masser af damemode, accessories og sportstøj her.

Herretøj i Ishøj By Center

Herretøj

Trænger herregarderoben til en opgradering, så se vores herrebutikker her.