Bolig

Bolig

Er du på udkig efter nyt og godt isenkram, spændende designnyheder til din bolig eller møbler til din indretning, så kig endelig forbi Ishøj by Center. Her finder du butikkerne Imerco og Røde Kors Møbler, hvor du kan købe et bredt og varieret udvalg af alt fra brugskunst og køkkenudstyr til genbrugsmøbler og gaveideer fra landets førende designere.

Fra Royal Copenhagen til køkkenmaskiner

Imerco i Ishøj by Center er lidt af et slaraffenland for fans af brugskunst, nips og køkkenudstyr i stilfuldt design. Her finder du et stort udvalg i køkkenmaskiner som blendere, elkedler, saftpressere og brødristere foruden en lang række praktiske redskaber til madlavning samt smukke glas og stel til din borddækning. Her er også alt det nødvendige udstyr til hjemmebaren på hylderne.

Danske og udenlandske brands

I Imerco i Ishøj By Center kan du altid finde klassikere og sæsonaktuelle nyheder fra de førende danske og internationale brands som Royal Copenhagen, Lyngby, Eva Trio, Holmegaard, Rosendahl Luigi Bormioli og Georg Jensen.

Vintage møbler og boligtilbehør

Elsker du genbrug og unik boligindretning, så er et besøg hos Røde Kors Møbler et must for dig. Butikken har altid et eventyrligt og spændende miks af gamle kaffestel og elegante krystalglas, plyssofaer, spejle, dekoration og unikke stole. Her kan du også finde en ”ny” seng til få penge, som det frivillige personale i butikken har mulighed for at få leveret hjem til din bopæl.


Måske du også kunne være interesseret i

Til børn i Ishøj By Center

Børn

Om det er moderigtigt tøj eller sjovt legetøj, så finder du alt til børn her.

Sport og fritid i Ishøj By Center

Sport & Fritid

Find det rette udstyr til din sport eller hobby lige her.

Dametøj i Ishøj By Center

Dametøj

Find masser af damemode, accessories og sportstøj her.

Herretøj i Ishøj By Center

Herretøj

Trænger herregarderoben til en opgradering, så se vores herrebutikker her.