Dagligvarer og specialiteter

Dagligvarer og specialiteter

Leder du efter et supermarked i Ishøj til indkøb af dagligvarer? Så finder du alt, hvad du har brug for i varehuset Bilka i Ishøj By Center, som er Ishøjs største supermarked. Bilka har egen bager-, slagter- og frugt og grøntafdeling, mange spændende delikatesser og specialiteter, stort udvalg i vin og spiritus og frisk fisk hver dag.

Bilka ToGo

På bilkatogo.dk kan du bestille dine dagligvarer online og afhente dem i drive-in området ved dit lokale varehus – lige når det passer dig. Varerne bliver leveret direkte i bagagerummet, så du behøver ikke engang stige ud af bilen. På BilkaToGo finder du nemt inspiration til aftensmaden, når du klikker dig gennem vores store udvalg af spændende dagligvarer.

Normale varer til unormale priser

NORMAL i Ishøj By Center er et slaraffenland for dig, der elsker at gå på opdagelse blandt en masse lækre varer fra en masse kendte brands? Hos NORMAL finder du helt normale varer til unormale priser. Sortimentet omfatter kendte mærkevarer inden for fx hudpleje, hårpleje, tandpleje, shampoo, makeup og rengøring. Kort sagt: Alle de ting, som du ikke kan undvære i din hverdag, og som helst ikke må mangle på hylderne derhjemme. Alle varer sælges til faste, lave priser.


Måske du også kunne være interesseret i

Bolig i Ishøj By Center

Bolig

Er du på udkig efter nyt isenkram til boligen eller møbler til din indretning, så tjek vores boligbutikker ud.

Sport og fritid i Ishøj By Center

Sport & Fritid

Find det rette udstyr til din sport eller hobby lige her.

Til børn i Ishøj By Center

Børn

Om det er moderigtigt tøj eller sjovt legetøj, så finder du alt til børn her.

Dametøj i Ishøj By Center

Dametøj

Find masser af damemode, accessories og sportstøj her.