Børn

Børn

I butikkerne i Ishøj By Center har du masser af muligheder for shopping til de de små. Skal looket have sporty karakter eller fodboldstøvlerne købes et nummer større, så står det kompetente og hjælpsomme personale i Intersport klar til at hjælpe. Legekæden og Bog & idé byder indenfor til en verden fuld af leg, kreativitet og eventyr – og skulle I have brug for en lille pause, så kig endelig forbi vores baby lounge i Ishøj By Center, hvor de mindste kan blive puslet og større søskende få en hyggestund, inden shoppeturen går videre.

Moderigtigt drengetøj og pigetøj

Uanset om du er på jagt efter en lyserød sparkedragt til den lille ny kusine eller en cool hættetrøje til storebror, så finder du alt til børnenes garderober i Bilka i Ishøj By Center. Varehuset har et stort udvalg af økologisk babytøj, masser af cool eller søde styles til piger og drenge samt sæsonens trends til teens. I vintermånederne bugner Bilka af vandtætte flyverdragter, varme luffer og huer, vamsede striktrøjer og vandtæt regntøj. Når solen skinner kan du altid finde fint badetøj, blomstrede kjoler og cool shorts til børn i alle aldre.

Sportstøj og gear

Man skal aldrig gå ned på udstyr – heller ikke når man er lille… Hos Intersport i Ishøj By Center finder du et stort udvalg af sportstøj og tilbehør til børn fra alle de førende mærker. Her finder du kendte mærker som Hummel, Nike og Adidas på hylderne – og her er masser af vælge imellem, uanset om I er på udkig efter gymnastiktøj, fodboldstøvler, fodbolde, sneakers, hoodies til en sporty livsstil.

Legetøj, børnebøger og kreativitet

Hos Legekæden og Bog & idé kan børnene slå sig løs i et eventyrligt univers af børnebøger, fantasy, billedbøger, farverige blyanter, sjove spil og søde bamser. Her er timevis af leg fra legetøjsmærker som Lego, Brio, My little Pony, Hama perler, Marvel, Schleich og Disney, og i  butikken kan du også finde flotte skoletasker samt alt andet til en god skolestart.


Måske du også kunne være interesseret i

Dametøj i Ishøj By Center

Dametøj

Find masser af damemode, accessories og sportstøj her.

Herretøj i Ishøj By Center

Herretøj

Trænger herregarderoben til en opgradering, så se vores herrebutikker her.

Sport og fritid i Ishøj By Center

Sport & Fritid

Find det rette udstyr til din sport eller hobby lige her.

Bolig i Ishøj By Center

Bolig

Er du på udkig efter nyt isenkram til boligen eller møbler til din indretning, så tjek vores boligbutikker ud.