Skønhed og pleje

Skønhed og pleje

Se skøn og velplejet ud efter et besøg i Ishøj By Center, to frisører, en skønhedssalon, Matas og Ishøj Apotek tilbyder et hav af lækre produkter og behandlinger.

Skønheds- og negleklinik

Elsker du også velplejede hænder og fødder og smukke negle, så bliver du hurtigt fan af Beauty & Nails Lounge i Ishøj By Center. Den lille, lækre salon tilbyder utallige skønhedsbehandlinger som manicure, pedicure, akryl og gelenegle, ansigtsbehandlinger, hårfjerning samt vipper og bryn.

Flot stil hos en af vores to frisører

I Ishøj finder du to frisører, der kan hjælpe dig med at få præcist det look, du drømmer om. Salon Hairstyle og Hair Lounge Frisør tilbyder mange forskellige behandlinger til hele familien: Dame- og herreklip, børneklip, hårfarvning, permanent glatning, farvning af bryn og vipper og spændende håropsætninger til eksempelvis bryllup eller konfirmation.

Skønhedspleje, helse, make-up og parfume

Matas er en af Danmarks største materialister, og det afspejler sig også i det store sortiment. Butikkens udvalg henvender sig både til kvinder og mænd, og i sortimentet finder du alt fra kvalitetsmakeup, hudplejeprodukter, parfumer til hårprodukter, vitaminer og helseprodukter. Besøg Matas i Ishøj By Center og oplev det skønne udvalg af hudpleje, helse og skønhed. Hos Matas er der fokus på god service med et uddannet personale, der står klar med gode råd og vejledning til at finde de bedste produkter til dig.

Medicin, håndkøb og plejeprodukter

På Ishøj Apotek finder du både håndkøbsmedicin, kosttilskud, naturlægemidler og hudplejeprodukter, og så kan du selvfølgelig også hente din receptpligtige medicin i butikken. Hos det uddannede personale kan du få råd og vejledning om vitaminer, hudpleje, allergi og brugen af din medicin, ligesom du har mulighed for at blive vaccineret, få hjælp til rygeafvænning eller få taget hånd om dit helbred generelt. 

 


Måske du også kunne være interesseret i

Smykker og accessories i Ishøj By Center

Smykker & Accessories

Find et lækkert udvalg af smykker, ure og accessories fra danske og internationale brands.

Sport og fritid i Ishøj By Center

Sport & Fritid

Find det rette udstyr til din sport eller hobby lige her.

Dametøj i Ishøj By Center

Dametøj

Find masser af damemode, accessories og sportstøj her.

Services i Ishøj By Center

Services

Fra klinikker til frisører - se alle vores serviceerhverv her.