Dametøj

Dametøj

Skal garderoben have et boost, er du på jagt efter nye styles til dit hverdagslook eller måske en fest, så kan du finde masser af damemode i Ishøj By Center. Find de nyeste fashion trends hos Creme Fraiche eller i Bilka – eller få et mere unikt look med vintage pieces fra Røde Kors Tøj.

Nye trends og tendenser

Hos Creme Fraiche i Ishøj By Center finder du et bredt mix af modetøj og tilbehør til kvinder i alle aldre. Her kan du shoppe alt fra mom jeans og striktrøjer til fede veste og stilfulde kjoler. Der er altid lækre items at forelske sig i, uanset hvilken stil du søger, og om du er til en casual, feminin eller sporty chic stil. Hos Bilka og Creme Fraiche i Ishøj By Center kan altid shoppe nye modefavoritter i sæsonaktuelle farver og i tidens snit, så du kan få præcist det look, du drømmer om.

Lounge wear og lingeri

Er du den mere comfy type, kan du lade dig friste af tidens hotte lounge wear og sweat sæt, som modebutikkerne i Ishøj By Center præsenterer et lækkert udvalg af. 

Genbrug og bæredygtig mode

Ønsker du at gå all in på genbrugstanken og samtidig få et helt unikt look, så er der masser af vintage goodies at gå på opdagelse i hos Røde Kors Tøj i Ishøj By Center. Her skifter sortimentet konstant, og det føles altid som et lille ”eventyr” at gennemgå hylder og bøjler med vintage sko, 70’er tøj, blomstrede kjoler, genbrugsjeans, håndtasker og andre bæredygtige musthaves.


Måske du også kunne være interesseret i

Herretøj i Ishøj By Center

Herretøj

Trænger herregarderoben til en opgradering, så se vores herrebutikker her.

Til børn i Ishøj By Center

Børn

Om det er moderigtigt tøj eller sjovt legetøj, så finder du alt til børn her.

Sport og fritid i Ishøj By Center

Sport & Fritid

Find det rette udstyr til din sport eller hobby lige her.

Bolig i Ishøj By Center

Bolig

Er du på udkig efter nyt isenkram til boligen eller møbler til din indretning, så tjek vores boligbutikker ud.